Acties-en-Nieuws

Acties 2022;

Acties 2022in Beeld
Actie Fysiotherapie de Spil uit Diepenveen.

Fysiotherapie de Spil uit Diepenveen heeft ook dit jaar weer hard gewerkt met taarten bakken, breien van mutsen, breien van sokken en onze Stichting heeft een bedrag van 706,40 in ontvangst mogen nemen.

Wat een kanjers zijn deze mensen die zoveel moeite doen voor onze Stichting en ons doel huifbedrijden voor mensen met een beperking. SUPER BEDANKT!!
Bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello.

Vlak voor kerst is onze Stichting wederom verrast door Bouwbedrijf Aan de Stegge in Twello met een cheque van €1.000,-. Enorm bedankt voor dit super bedrag en het toedragen van een warm hart voor onze Stichting.
Opbrengst appels- en perenplukactie 2022;

De opbrengst van de jaarlijkse appels- en peren plukactie voor Stichting Sidney and Friends is €7.530,- Weer een geweldig hoog bedrag!

Acht jaar op rij heeft Dikkie Huiskamp uit Oene deze mooie actie georganiseerd en mede door deze plukactie heeft Stichting Sidney and Friends nu 9 jaar kunnen huifbedrijden voor mensen met een beperking.

De vrijwilligers hebben belangeloos, onder alle weersomstandigheden geplukt. Het is best hard werken maar het brengt ook gezelligheid met zich mee en er worden leuke gesprekken gevoerd tijdens het plukken.

Dit is de laatste keer geweest dat Dikkie deze plukactie voor de Stichting georganiseerd heeft, het is nu genoeg geweest. Er gaat veel werk en tijd inzitten en Dikkie heeft ook nog ander vrijwilligerswerk waar ze zich mee bezig houdt.

Onze stichting is Dikkie en alle vrijwilligers ontzettend dankbaar voor hun inzet voor ons bijzondere doel: Huifbedrijden voor mensen met een beperking.

Als mooie herinnering aan deze actie kunt u onderstaand filmpje bekijken:
Appels- en Perenplukactie. Gemaakt door RTV794.
Bedrijfskleding en werkkleding specialist Total Safety Center in Deventer (foto) heeft deze prachtige polo's voor onze stichting gesponsord.

Wat een bijzonder mooi gebaar! ONTZETTEND BEDANKT!

Ons bestuur en vrijwilligers zullen deze polo's met trots dragen.
Dit jaar bestaat Stichting Sidney and Friends 10 jaar!
We gaan dit vieren op zaterdag 29 oktober in de Blue Sky Emst!
Coverband Trademark verzorgt de muziek dus noteer deze datum in je agenda!

Acties 2021;

Acties 2021in Beeld
Donatie Bouwbedrijf Aan de Stegge

Vlak voor kerst is onze Stichting wederom verrast door Bouwbedrijf Aan de Stegge in Twello met een cheque van €1.000,-. Enorm bedankt voor dit super bedrag en het toedragen van een warm hart voor onze Stichting.
Kerstactie 2021

De opbrengst van de laatste kerstactie is €850,- Een supermooi bedrag in deze lastige tijd. Zwaantje, Johanna, Reintje hebben samen met vele vrijwilligers de afgelopen 8 jaren veel werk verzet om deze actie mogelijk te maken.
Wij zijn jullie hier ENORM dankbaar voor want jullie bijdrage heeft het huifbedrijden mede mogelijk gemaakt.
Plukactie appels en peren;

De opbrengst van onze plukactie dit jaar is €7.483,00. Wat een geweldig bedrag!

Organisator Dikkie Huiskamp en alle vrijwilligers super bedankt voor jullie bijdrage.

De opbrengst van deze actie zorgt er weer voor vele dagen huifbed-plezier voor onze cliënten!
Actie Fysiotherapie de Spil uit Diepenveen;

Wouter en Elly van Fysiotherapie de Spil uit Diepenveen hebben onze Stichting een cheque uitgereikt van €660,-. Vrijwilligers hebben dit bedrag bij elkaar gekregen door de verkoop van eigen gemaakte appel- en perentaarten en handgemaakte mutsen.

Ze hebben superhard gewerkt om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Wij zijn ontroerd door deze bijzondere vrijwillige actie! Ontzettend bedankt lieve mensen van de Spil!
B. van Zuuk Transport & Zn & Dochters uit Emst
heeft €1000,- gedoneerd aan onze Stichting.

Wat werden we verrast door deze mooie donatie!
Ontzettend bedankt!
Univé Stad en Land.

In de eerste week van januari ontving onze stichting een donatie van 250 euro van Univé Stad en Land Apeldoorn. Wat een mooi begin van 2021!
Enorm bedankt medewerkers van Univé Stad en Land Apeldoorn.

Acties 2020;

Actiein Beeld
Kerstactie december 2020;

Voor het achtste jaar op rij maken een aantal dames uit Emst en omstreken de mooiste kerstcreaties van 2e handsmaterialen en de gehele opbrengst schenken zij aan Stichting Sidney and Friends. Een stichting die zich inzet voor mensen met een beperking met als hoofddoel het huifbedrijden.

Initiatiefneemsters Zwaan van Essen en Johanna ten Brinke organiseren deze actie met veel plezier al verliep het dit jaar anders.
Een klein aantal dames heeft kerststukken en grafstukken gemaakt en alle bestellingen konden bezorgd worden.
Op afstand ging de uitvoering van de kerstactie goed al was het natuurlijk niet zo gezellig als anders.

Het is bijzonder dat er in deze moeilijke tijd een manier gevonden is om voor het goede doel op afstand toch nog een enorm bedrag van €1.765,- bij elkaar te brengen.
Een trotse Stichting Sidney and Friends nam dit mooie bedrag in ontvangst en hoopt er in 2021 veel cliënten blij te kunnen maken met een ritje op de paarden.


Duo fiets Keizershof.

De keizershof is een woonvorm in Oene waar mensen met een beperking wonen én ouderen.
Zij hebben een actie opgezet om deze fiets aan te schaffen. Stichting Sidney and Friends heeft €2.000,- gedoneerd voor deze fiets. De fiets is inmiddels besteld. We hopen dat de bewoners van de Keizershof hier veel plezier aan gaan beleven!
Appels- en perenplukactie;

Voor het zesde jaar heeft vrijwilligster Dikkie Huiskamp de peren- en appelplukactie georganiseerd.
De opbrengst van deze actie is €10.000,-. Een ongelofelijk hoog bedrag! We willen alle plukkers bedanken voor hun inzet!

Het plukken vindt plaats bij Landgoed de Nijensteen in Veessen.
In verband met de Corona virus, is er gezorgd voor diverse maatregelen die voldoen aan de RIVM regels, zodat er veilig geplukt kon worden.
Het plukseizoen was dit jaar van 24 augustus t/m 17 oktober 2020.
Er wordt in 2 dagdelen geplukt: van 8.30 – 12.30 uur en 13.00 – 17.00 uur.
Het volledige plukloon komt ten goede aan onze stichting.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dikkie Huiskamp.
Mailadres: dirkjehuiskamp@hotmail.com.
Telefoon: 06-12590724.
Donatie Bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello.
We zijn blij verrast met een cheque die bestuurslid Wim Hekkert heeft ontvangen van Bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello.
De cheque met een enorm bedrag van €1.000,- komt geheel ten goede aan ons hoofddoel, het Huifbedrijden!
Super Bedankt!

P.S.: Voor de acties van 2012 tot en met 2019 verwijzen wij u naar de jaarverslagen op deze website.